افق پایگاه تحلیلی و خبری

كدخبر: 32042
تاريخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۰ | ۰۱:۰۰

خبرنگار: حفا نیوز
حوزه:   سیاسی
 

دبیرکل جبهه مردمی اصلاحات با تاکید بر اینکه نباید ما را به مجلس ششم چسباند گفت: ما با هرگونه آشوب و فتنه مخالفیم. ما اصلاح طلب حسینی و تابع خامنه‌‌ای و خمینی (ره) هستیم.

به گزارش ندای انقلاب به نقل از خبرگزاری دانشجو، محمد زارع فومنی در میزگرد انتخاباتی که با حضور حجت الاسلام قاسم روانبخش، عضو جبهه پایداری انقلاب اسلامی و محمد نبی حبیبی، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی، در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: به عرصه انتخابات آماده ام تا مردمی بودنم را ثابت کنم.

وی افزود: معتقدم حق مردم ضایع شده است و باید دولتی داشته باشیم که پاسخگوی مردم باشد.

دبیر جبهه مردمی اصلاحات با اشاره به اینکه شعار ما ولایتمداری، پیشرفت و عدالت‌محوری است، خاطرنشان کرد: ما به قانون اساسی معتقدیم و به بند بند آن احترام می‌گذاریم.

فومنی با خطاب به اصولگرایان حاضر در مجلس گفت: چرا باید در مجلس اصولگرایان شاهد باشیم که وزیر را استیضاح می‌کنند و بعد مجددا به آن رای می دهند؛ شما باید توضیح دهید که وکیل‌الدوله هستید نه وکیل‌الملل.

وی با بیان اینکه با فتنه گر و جریان انحرافی مخالفیم حال چه اصولگرا باشد چه اصلاح طلب، بیان کرد: برنامه اول مجلس نهم باید جراحی اقتصادی کشور باشد.

دبیر جبهه مردمی اصلاحات با اشاره به اینکه معتقدیم که باید از منویات مقام معظم رهبری تبعیت کنیم، افزود: ما با دکترین جدید وارد عرصه انتخابات شدیم که اجرای تمامی مواد قانون اساسی جزئی از این دکترین به شمار می‌آید.

فومنی با اشاره به اینکه ما معتقدیم تحصیل باید برای همه مجانی باشد، یادآور شد: از این راه می‌توانیم به رشد علمی برسیم.

وی ادامه داد: ما در اصول یکی هستیم و اگر اصول را قبول نداشته باشید، مسلمان نیستید.

دبیر جبهه مردمی اصلاحات اضافه کرد: در این دکترین، ما با اسراف، ثروت اندوزی و کسانی که دنبال چاه و مقام هستند؛ مخالفیم.

فومنی با بیان اینکه مسئول ستاد انتخابات کروبی، خاتمی و رئیس ستاد اصلاح طلبان هاشمی بوده است، بیان داشت: این افراد کسانی بودند که شورای نگهبان آنها را زمانی تأیید می‌کرد؛ لذا ما با هرگونه افراط و تفریطی چه در مجلس ششم باشد یا مجلس هفتم، مخالفیم.

وی خطاب به روانبخش و حبیبی گفت: شما باید به مردم پاسخ دهید که حاصل اقتصاد شما چیست و چرا مردم به نون شب محتاج هستند.

دبیر جبهه مردمی اصلاحات با تاکید بر اینکه ما را به مجلس ششم نچسبانید؛ چراکه شعار ما «هم‌وطن پیش به سوی دولت مقتدر» است، تاکید کرد: ما با هرگونه آشوب و فتنه مخالفیم.

فومنی افزود: ما اصلاح طلب حسینی و تابع خامنه‌‌ای و خمینی (ره) هستیم.

وی با اشاره به اینکه نمی‌دانیم اصولگرایی چیست، گفت: ما اصولگرا هستیم، اما نه اصولگرایی که می گوید باید از نظام سرمایه و طبقه قوی حمایت کنیم.

دبیر کل جبهه مردمی اصلاحات با اشاره به اینکه اجرای عدالت باید اصل قرار گیرد، بیان داشت:‌ خارج نشینان ما را عوامل سپاه معرفی می کند و من افتخار می‌کنم که جانم را فدای رهبرم کنم.

فومنی در ادامه با تاکید بر اینکه ما به اصلاحات با دیدگاه اسلام توجه داریم، خاطرنشان کرد: ما دنباله رو عدالتی هستیم که اعتدال در آن باشد.

وی با بیان اینکه اصلاحات ارث پدری هیچ کس نیست، گفت: ما معتقدیم که مجلس نباید ۲۰ روز برای انتخابات تعطیل شود.

Related posts:

  1. جبهه اصلاحات ارث پدر کسی نیست
  2. توصیه زارع فومنی به جبهه متحد
  3. راستگو سرلیست دو تشکل اصلاح‌طلب تهران
  4. ۳ آرزوی مرد غارنشین فومنی
  5. متکی: انتخابات مجلس نهم چند وجهی شده است

نظرات کاربران:
دیدگاه ها
برای این مطلب دیدگاهی ارسال نشده است. | ارسال دیدگاه | خوراک دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
نام
پست الکترونیک
وب سایت یا وبلاگ
 
 


تازه ترین عناوین خبری