افق پایگاه تحلیلی و خبری

كدخبر: 26133
تاريخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ | ۲۳:۳۵

خبرنگار: حفا نیوز
 

سامان سالور کارگردان فیلم سینمایی «آمین خواهم گفت» با اشاره به کارنامه کاری خود گفت: فیلم های من یک حرف مشترک دارند که تنهایی است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا ، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی آمین خواهیم گفت با حضور سامان سالور،علیرضا مهران، آزاده زارعی و فرزاد حسنی به عنوان بازیگر، مازیار فکری‌ارشاد به عنوان منتقد میهمان و ساسان سالور به عنوان مدیر تولید برگزار شد.

در ابتدای این نشست کارگردان فیلم سینمایی «آمین خواهیم گفت» با اشاره به چگونگی ساخت این فیلم گفت: امیدوارم در وضعیت امروز سینمای ایران که وضعیت مناسبی نیست، همدلی‌ها باعث شود که فیلم‌هایی مانند «آمین خواهیم گفت» ساخته شوند.

وی خاطرنشان کرد:ساخت فیلم‌هایی مانند «آمین خواهیم گفت» بسیار سخت است، چرا که این فیلم‌ها قبل از گرفتن پروانه نمایش تا مرحله روی پرده رفتن و نمایش عمومی دارای مشکلات فراوانی هستند که کار کارگردان را بسیار سخت می‌کند.

سالور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور فرزاد حسنی دراین فیلم گفت: نقشی که آقای فرزاد حسنی بر عهده داشت بسیار سخت بود. ایشان در این فیلم گریم بسیار سنگینی داشتند و من به عنوان کارگردان «آمین خواهیم گفت» از بازی‌شان بسیار راضی هستم.

کارگردان «آمین خواهیم گفت» در ادامه به نقاط مشترک این فیلم با فیلم سینمایی «چند کیلو خرما برای مراسم تدفین دارد» افزود: شاید چون قصه «آمین خواهیم گفت» مانند «چند کیلو خرما برای مراسم تدفین» در جغرافیای نامعلوم اتفاق می‌افتد، شما احساس می‌کنید که این دو فیلم کمی شبیه هم هستند اما نکته‌ای که دوست دارم به آن اشاره کنم این است که در هر پنج فیلمی که تاکنون ساخته‌ام، حرف مشترکم دور ماندن انسان‌های معاصر از یکدیگر است.

وی یادآورشد: حتی در «سیزده ۵۹» هم که برخی فکر می‌کنند، با سایر فیلم‌ها متفاوت است هم این نکته نهفته است.

سالورهمچنین  در باره مخاطبان این فیلم اظهار کرد: همه تماشاگران، هدف اصلی من برای فیلم‌هایی است که می‌سازم. من کلا حاضر نیستم برای اینکه همه مخاطبین را داشته باشم به هر کاری دست بزنم اما در کل هدف من، تمام مخاطبان باهوش سینمای ایران هستند.

بر اساس این گزارش در بخش دیگری از این نشست سید امیر سیدزاده ـ تهیه‌کننده این فیلم با ابرازخرسندی از ساخت «آمین خواهیم گفت»،افزود: وقتی طرح و ایده «آمین خواهیم گفت» به من ارائه شد، احساس کردم که این ایده به عنوان یک فیلم در سینمای مدرن حرفی برای گفتن خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر هم از نتیجه‌ی کار بسیار راضی هستم و وقتی در تمام سانس‌های سینمای مردمی جشنواره فجر با مخاطبان مختلف صحبت می‌کردم، احساس کردم که آنها نیز از فیلم راضی هستند.

انتهای خبر سرویس فرهنگی هنری / خبرگزاری پانا / کد خبر ۲۲۹۵۵۱

Related posts:

  1. شجاعی فرد: به تنهایی آدمها اصرار داشتم
  2. فیلم های جشنواره ضعیفند
  3. فیلم های جشنواره ضعیفند
  4. فیلم های جشنواره فیلم فجر در سینما ساویز کرج اکران می شود
  5. سیمرغ بلورین بهترین فیلم مسابقه سینمای آسیا به مهرجویی رسید

نظرات کاربران:
دیدگاه ها
برای این مطلب دیدگاهی ارسال نشده است. | ارسال دیدگاه | خوراک دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
نام
پست الکترونیک
وب سایت یا وبلاگ
 
 


تازه ترین عناوین خبری