کد خبر:۲۲۹۵۴۴
زمان مخابره: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷ – ۲۳ : ۱
خبر پانا تایید شد؛
جبهه انتخاباتی جدید اصولگرایان اعلام موجودیت کرد
خبرگزاری پانا: جبهه بصیرت و بیداری اسلامی با دبیرکلی سید شهاب الدینی صدر نایب رییس دوم مجلس هشتم به طور رسمی اعلام موجودیت کرد.
به گزارش خبرنگار سیاسی، به دنبال انتشار لیست جبهه متحد اصولگرایان و حذف افرادی که امیدوار به حضور در این لیست بودند جبهه بصیرت و بیداری اسلامی با دبیرکلی شهاب الدینی صدر با حضور بیش از ۲۵ تشکل اصولگرا اعلام موجودیت کرد.
بر اساس این گزارش انجمن اسلامی پزشکان، جامعه اسلامی فرهنگیان ایران، جامعه اسلامی کارگران و حزب اسلامی ایران زمین از جمله تشکل های حاضر در این جبهه هستند.
جلسه اعلام موجودیت این جبهه دوشنبه شب برگزار شد.
صبح امروز خبرنگار سیاسی پانا از اعلام تشکیل جبهه متحد اصواگرایان ۲ از سوی کسانی خبر داده بود که در لیست جبهه متحد اصولگرایان قرار نگرفته اند.
بنابراین تشکیل جبهه بصیرت و پایداری که گفته می شود ۲۵ تشکل اصولگرا در آن عضو هستند خبر پانا را تایید کرد.
انتهای خبر سرویس سیاسی / خبرگزاری پانا / کد خبر ۲۲۹۵۴۴
![]()
Related posts: