افق پایگاه تحلیلی و خبری

كدخبر: 26122
تاريخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ | ۲۲:۳۰

خبرنگار: حفا نیوز
 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ در ژنو، کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ روند تحویل پنج شهروند ترکیه به نماینده‌ سفارت ترکیه در خارطوم را که از سوی یک گروه شورشی موسوم به جنبش عدالت و برابری آزاد شدند تسهیل کرد. این اتباع ترک در شمال دارفور در اختیار صلیب سرخ قرار گرفته و توسط یک هواپیمای این کمیته به خارطوم منتقل شدند.

“پاسکال هونت” رئیس دفتر نمایندگی کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ در خارطوم در این رابطه گفت : ما به دلایل بشردوستانه و به عنوان یک میانجی بی‌طرف به درخواست طرفین در جریان این عملیات تحویل مشارکت داشته و آن را با تمام طرفهای مربوطه، از جمله با دولت سودان هماهنگ کردیم.

 

وی تاکید کرد صلیب سرخ در راستای وظیفه‌ خود آماده است تا از هرگونه عملیات مشابه در آینده و در صورت درخواست طرفهای مربوطه پشتیبانی کند.

 

همچنین با تلاشهای این کمیته مرکز جدید توانبخشی جسمی در ناصریه عراق که سالانه ۵۰۰ بیمار را درمان کرده و به آنها اعضای مصنوعی و خدمات توانبخشی ارائه خواهد داد، افتتاح شد.”ژانتین فابر” رئیس برنامه‌ توانبخشی جسمی صلیب سرخ در عراق با اعلام این خبر گفت : این اولین مرکز وزارت بهداشت است که دارای خوابگاه مخصوص بیماران است و به این ترتیب بیماران امکان می‌یابند برای مدت کافی از درمان مناسب بهره‌مند شوند.
 
به گفته وی، پانزده کارمند در این مرکز کار می‌ کنند و دو متخصص توانبخشی جسمی کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ نیز با آموزش این افراد و کمک به بیماران از این مرکز پشتیبانی خواهند کرد. فابر یادآور شد جنوب عراق مملو از مهمات عمل‌نکرده‌ای‌ است که تلفات زیادی به بار می‌آورند و این مرکز جدید از بار کاری مرکز مشابه در بصره خواهد کاست.
 
گفتنی است مرکز توانبخشی جسمی ناصریه دومین مرکز از این دست است که پس از تکمیل مرکز فلوجه در سال ۲۰۰۸ توسط مهندسان کمیته‌ بین‌المللی صلیب سرخ در عراق ساخته شده است. این کمیته همچنین با آموزش به کارکنان و اهدای تجهیزات مورد نیاز از ۱۱ مرکز مشابه در این کشور پشتیبانی می‌کند.

Related posts:

  1. گزارش تصویری / مرکز توانبخشی معلولین – ۱
  2. عراق در سوئد مرکز فرهنگی راه می‌اندازد
  3. ارتش ترکیه شمال عراق را بمباران کرد
  4. اردن و ترکیه پوشش دهندگان حضور تروریستی موساد در عراق
  5. اردن و ترکیه جاده حضور موساد در عراق

نظرات کاربران:
دیدگاه ها
برای این مطلب دیدگاهی ارسال نشده است. | ارسال دیدگاه | خوراک دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
نام
پست الکترونیک
وب سایت یا وبلاگ
 
 


تازه ترین عناوین خبری