خبرگزاری پانا: پس از پایان یافتن مهلت نقل و انتقالات ژانویه، تیم برزیلی کورینتیانس خواهان جذب دوباره کارلوس ته وز است.
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از میرورفوتبال، کارلوس ته وز هنوز نتوانسته است از حضور در تیم منچسترسیتی فرار کند.
تیم برزیلی کورینتیانس برای جذب بازیکن آرژانتینی منچستر سیتی علاقه نشان داده است. پس از اینکه این بازیکن نتوانست به باشگاه آث میلان بپیوندد، همچنان در بوینس آیرس به سر می برد. اما مهلت نقل و انتقالات در آمریکای جنوبی به پایان نرسیده است و ته وز امیدوار است که می تواند با کورینتیانس قرارداد جدیدی امضا کند.
این تیم برزیلی قصد داشت در تابستان با ۴۰ میلیون پوند این بازیکن ۲۷ ساله را به خدمت بگیرد، اما نتوانست ضمانت نامه بانکی به من سیتی ارائه دهد.
حالا که مبلغ پیشنهادی سیتی برای جذب ته وز به ۲۵ میلیون پوند کاهش یافته است، این باشگاه درصدد جذب دوباره این بازیکن است.
نام کارلوس ته وز این هفته در لیست ترکیب تیم روبرتو مانچینی به چشم می خورد و سرمربی من سیتی هم اعلام کرده بود که با حضور او در تیم مشکلی ندارد. اما با توجه به جدایی تلخ او هنوز مشخص نیست که ته وز به من سیتی بازگردد یا نه.
باشگاه روسی آنژی ماخاچ قلعه هم علاقمند به جذب این بازیکن است.
انتهای خبر سرویس ورزشی / خبرگزاری پانا / کد خبر ۲۲۷۹۲۵
![]()
Related posts: